Så annonserar du

digitalt och i våra tidningar

Topp enhet Topp moln 01 Topp moln 02 Topp moln 03 Topp moln 04 Topp telefon
Topp kopp Topp tidning

I dag når du inte bara dina kunder genom tidningen – nyhetskonsumenterna finns överallt. Och där finns också MittMedia.

Vi erbjuder ständigt aktuella sätt för dig att nå nya och existerande kunder. Vi har närkontakt med 500 000 nyhetshungriga människor i vår region, flera gånger på dygnet, i både tryckta och digitala media.

Du kanske är van att annonsera i någon av våra tidningar?

Genom att kombinera med digital annonsering hittar du fler av dem du vill nå. Du kan förstås också välja att enbart använda våra digitala kanaler.

Så här går det till.

Pratbubblor cirkel Pratbubblor fragetecken Pratbubblor utropstecken

Vad vill du få sagt?

Vi hjälper dig säga det.

Dina behov styr valet av kanaler, tidpunkter och utformning av kampanjen. Beskriv vad du vill kommunicera, till vilka och vad du vill ska hända när människor tar del av ditt budskap. Vilka olika media vi kan erbjuda dig hittar du på vår produktsida.

Jeans cirkel Jeans jeans Jeans hjarta Jeans klocka

Vill du bli känd, berätta vad du säljer

eller sälja direkt?

Olika kampanjer gör olika jobb.

Ibland är den huvudsakliga uppgiften att göra varumärket, eller företaget, känt i målgruppen.

Känner de redan till din verksamhet kan det i stället vara att presentera en ny produkt eller tjänst, men oftast handlar det om att sälja något just nu.

Pappersplan cirkel Pappersplan pappersplan Pappersplan telefon

Tidningen är snabb,

nätet är ännu snabbare!

Om du inte har någon reklambyrå som hjälper dig att utforma din kampanj kan du använda våra formgivare som jobbar med bland annat annonsproduktion. Vi kan också ta fram digitala kampanjer direkt tillsammans med dig. Vår guide till digital produktion hittar du i vår digitala produktionsportfolio.

Uppfoljning cirkel Uppfoljning diagram Uppfoljning procent

Uppföljning direkt

Vi ger dig alla siffror du behöver för att utvärdera och kanske trimma och vidareutveckla dina kampanj tillsammans med oss.

På samma sätt som vi ser hur våra nyheter når sina läsare, hur artiklar delas vidare i sociala media och vilka grupper som är intresserade av vad, följer vi också upp hur många som nås av ditt budskap och hur intressant de tycker att det är.

Hör av dig,

dina kunder finns hos oss!

Vår styrka är vår lokalkännedom, vår koll på omvärlden, vårt statistikunderlag, våra kunskaper om olika målgrupper och vår långa erfarenhet.

Vi på MittMedia jobbar hela tiden för att ligga längst fram när det gäller att leverera nyheter till en halv miljon kloka, intresserade, nyhetstörstande och uppdaterade människor varje vecka. Därför är vi också din bästa partner när du som annonsör vill nå ut till dem – via surfplattor, smartphones, datorn och tidningen.

Kontakta oss så lotsar vi dig fram till den lösning som passar dina behov bäst. Du kan också kolla vår Q&A där vi sammanställt de vanligaste frågorna och svaren som vi stöter på när vi pratar digital marknadsföring. Välkommen!

Bli uppringd av oss